maxis

ok macam korang semue taw hari nyh adelah tarikh keramat, 21 dec 2010 bersamaan hari selasa dan aku amat membenci hari ini *nyh cerite semalam.. sebab ape? ok sebab hari ni hari yang amat bertuah sekali.. maxis buad hal dan aku rase macam nak pegi serang syarikat maxis tu.. heh subuh tadi elok jeh aku anta mesej kat boyf aku.. tibe² jeh mak aku cakap line maxis tak dapat.. aku pun pelik lah sebab aku anta mesej kat boyf aku say morning elok jeh delivered..aku pun try lah call boyf aku.. memang sah ! maxis buad hal.. aku tunggu punye tunggu dengan harapan akan pulih dalam masa terdekat tapi hampeh =='.. geram jeh aku dengan maxis nyh..hish.. sekarang dah pukul due belas lebih means dah 22 dec 2010.. but 1 mesej pun aku tak dapat. aku rase kalau handphone nyh boleh bercakap, confirm handphone tu akan pelik. ealah sebab selalu nye handphone tu tak dan nak berehat sesaat, udah bebunyi lagi en.. but hari nyh due hari dy senyap..lega lah dy..AHAHHAHA..Ok stop laughing guys..focus okeh..! he bile lah nak sembuh maxis nyh? hish silap² hari bulan, terpakse lah aku gadaikan duet aku kat kedai semate² nak beli sim card celcom..heh dah lah mahal..buad rugi jeh..kengkawan n family aku semue pakai maxis..! mane ade sesape pakai celcom.. ade tu ade lah mak cik aku. tapi tak kan aku nak contact dy 24hours plak ! *padahal dok sebumbung jeh dgn dy.. opah aku pakai digi.. lagi best. dy sorang jeh y pakai digi..HAAHAAHAHAHA...bankrup aku macam nyh.. hish..oh maxis, cepat lah kau pulih sayang oi..aku rindu kat boyf n kawan goss aku lah ! * mood marah sangat ! HAAHAHAHA
anda lebih comel jika anda tekan button like

No comments:

Post a Comment