aku sedih :'(

ok...act nyh sambungan untuk entry yang lepas.. aku betul2 sedih..in fact lebih sedih dari sebelum nyh..aku sendiri tak tahu kenape but aku betul2 sedih..aku rase aku bodoh dan bangang yang amat sangat sekarang nyh ! jangan tanye kenape sebab aku pun tak tahu kenape..kecewe gile babes tau tak..ok..aku suruh adik aku, pergi mintak number phone baru dy then dy bagi..ternyate dy macam hape jeh..aku nak text dy but aku takut nak text dy.. takut nanti dy marah kat c adk aku nyh..so aku decide after aku settle masalah aku dengan doctor baru nak text dy..tapi aku sendiri tak tahu whether aku berani atau tidak..aku cume taknak kehilangan dy..that's all..isn't wrong ? damn ! aku benci + sayang + cinta kan dy lagi..don't you ever dare to ask me why because i don't have any answer for the question ok ! aku dah cube bukak pintu hati aku untuk lelaki lain but totally i cant babe.. aku tak nak tipu perasaan, hati dan diri aku sendiri..plus aku tak nak tipu perasaan lelaki lain konon nye aku sayang o cinta kan mereka tapi hakikat nye sayang dan cinta aku milik dy.. aku tak nak tipu lelaki lain demi kepentingan aku..in fact aku kesian kat depe..depe tak bersalah okeyh.. i'm just hoping one day i'll forget about him and will open my heart to another guy.. !
anda lebih comel jika anda tekan button like

No comments:

Post a Comment