lari

waa... lame nye tak hapdet belog nyh... rindu pulak nak menaip..HAHA.. hm.. actually banyak cerite yang aku nak cerite but aku focus kat entry nyh khas untuk korang.. cewah ! korang tu sepesial taw bagi aku..* sepesial keh? HAHA.. hmm ptu..haha.. ok back to our story lah ok.. hari nyh 130111 bersamaan dari pukul 0730 sehingga lah 1100, kami 'dipaksa' untuk 'menapak' dari sekolah, melalui sekolah smv, 3c, 3b, 3a.. oh ok kite berhenti kejap dekat 3a sebab nak teman kawan aku yang bernama h**** pergi berjumpa dengan cik T untuk melepaskan hajat belio...HAHAHAHA.. sorry h****.. ape? cik T tu ape? ok good questions.. balik bukak kamus dewan taw.. punye lah lame tunggu dy ade lah dalam due puluh min macam tu, dy pun kelua dgn memakai tuala. kami pun suruh dy cepat sebab we're the last person's kat 'track' tu..HAHA.. lawak gile time tu.. tibe² aku teringat si hamba Allah nyh wall dengan aku semalam kat pesbuk cakap dy nak bawak aku gune jalan shortcut.. aku pun call lah dy.. aku call banyak kali tapi dy tak jawab. aku rase macam nak pergi je rumah dy time tu nak bunuh dy ! HAAHHA.. kami pun terus kan perjalanan..sampai kan kami rase macam dah lemah sangat² tapi apekan daye mintak tolong dengan cekgu tapi cekgu semue nye kijam taknak tolong kami.. sedih sangat time tu * emo tak tentu pasal..haha.. ok korang bayang kan lah sepanjang jalan tu kami terpakse mintak simpati dengan semue cekgu tapi aku rase macam nak pecat je cekgu tu sebab tak nak bawak n kesian kat kami.. budak² lain elok jeh depe bawak.. setiap check point tu mesti ade jeh cekgu kutip budak² naik dengan depe. bukan nye sebaye dengan kami. budak tu under 15.. heh korang nyh memang TUA betul lah..tulang reput tak boleh jalan jauh..AHHAHA..ade ke patut budak² tu boleh berhenti dekat dengan tangki air tu *tempat orang jual kelape tu. depe berhenti dekat situ, dok lepak² makan² segale bende..hewah ! baru form1 dah besar kepale..! time tu aku rase macam nak lempang² jeh depe..heh depe yang buad kepale, kami yang kene marah dengan cekgu ! dah lah pak cik² polis dengan rela tuh macam hape jeh..menyampah aku..dok gelak² kan kami,.. heh ! meluat wa weyh.. ok dah jangan cerite pasal depe lagi dah..aku benci. aku benci. aku benci.. sesampai jeh kat sekolah, tempat pertama kami tuju ialah KANTIN ! sebab kawan² aku lapar dan dahaga..haha..lawak habis lah time tu..then kami gerak g tempat perhimpunan dengar sape yang menang segale.. tibe² cekgu sebut name dy.. oh my coach ! berderau darah aku denga nye..*macam first sight jantung aku berdegup bile dengar anything about him...HAHA..tak tahu kenape dari aku mule kenal dy since 4 years ago..selame tu lah kami bercintan cintun..HAHAHA..lame kan? haaaa...aku sayang dy sangat ! eh, sorry lari topik..hah ok.. cekgu sebut name dy then aku berdebar² macam aku pulak yang menang.. haha.. then kami balik.. naseb baik lah aku tak balik jalan kaki.. aku rase kalau balik jalan kaki, dah cramp dah kaki aku tengah jalan macam semalam..haha.. yang adik aku n adik dy plak berie ajak aku balik sebab adik aku takut aku bagi tahu kat mak aku yang dy tinggal aku sorang² time sakit.. yang adik dy plak takut sebab aku tak belanje dy makan..HAHA..punye lah mengamuk depe bile aku cakap aku balik dengan kawan aku..sampai jeh rumah, aku terus tidur sebab dy cakap nanti text dy ade hal..aku pun tidur..haha...petang tu before nak pegi tusyen, aku suruh maid aku picit kan kaki aku akibat lari time latihan suken hari selase hari tu..bapak sakit lah dy picit..holiaw dho.. ! ok lah.. nanti aku masuk kan entry yang lain okeh. aku nak tidur lah.. penat.. bye.. <3
anda lebih comel jika anda tekan button like

No comments:

Post a Comment