again and again

heh..baru berkesempatan nak cerite pasal vacation aku last week.. first day tu jalan tak ade lah stuck sangat kire ok lah jugak if nak d compare kan dengan perjalanan mase second day n last day kat kelantan tu.. first day tu berjam-jam dok dalam kerete 3x makan ubat tahan mabuk. bile dah makan ubat tahan mabuk tu phm2 ah en..HAHA.. sampai je kat homestay tu malam..bapak penat gile kot time tu ! heh.. sampai2 jeh depe cakap esok nak naik kude lah ! rupe2 nye homestay tu blakang kandang kude dho..HAHAHAHAH.. tapi tak ade bau tau ! haaa.. lepas dah rest2 kejap, jalan kat wakaf che yeh ! rase mcm nak tercabut jeh kaki nyh berjalan..dengan ramai orang nye..dah lah mahal babes ! mentang2 cuty depe pon naik kan harge..tah ape2 jeh..tapi tak pe..asl dpt cuci mate aku tak kesah..*boleh pecaye keh ? haha.. balik tu terus tidur....punye lah mengantuk padahal sepanjang perjalanan dari manjung-kelantan tu aku tido jeh..! besok bangun pergi jalan kat pasar siti khadijah plak..beli kain pasang..then beli serunding..ade lah a few photo sempat snap en..haha.. ok tu few photo yang sempat snap kat pasar siti khadijah tu..lepas tu tunggu kaum adam pergi menunaikan tanggungjawab mereka pada hari JUMAAT.. lepas tu pegi ke MYDIN plak ! pergi beli barang nak masak semue, then kami mengambil kesempatan untuk mengambil baju yang berade d mydin tu.. habis penuh troly tu kami isi barang..HAHA jangan terkejut sebab kat mydin tu pon ade gak snap photo sementare nak tunggu adik aku try baju..haha...here you are penat gile kot nak tawaf mydin tu..besar babeng ! HAHA...balik tu dah nak dekat maghrib dah, boyf acik aku ajak pegi tgk kude..ealah mentang2 kandang kude kat depan homestay tu je en..HAHHA.. comel kan ? HAHAHA..then malam tu tak ade buad ape2 aktiviti pon..esoknye tu sebelum balik kami jalan kat rantau panjang ! and shopping again ! wow i like this vacation okeh ! haha..dalam pukul 4 macam tu kami gerak balik manjung. nak tau tak kami sampai pukul berape ? kami sampai pukul 0100 am. penad dho..jalan memang stuck habes ! ok lah ..that's all for this entry about our vacation ! enjoyed it babe !
anda lebih comel jika anda tekan button like

No comments:

Post a Comment