betul ke ?

betul ke kau sayang kan aku ? betul ke kau cinte kan aku ? betul ke kau kasih kan aku ? betul ke kau hargai aku ? tapi kenape kau buad aku acam nyh bie ? ape salah aku kat kau ? pernah ke kau faham perasaan aku walau sikit pon bie ? tak pernah kan ? aku rase since kite couple 6years ago, aku yang banyak faham kau. mungkin kau dah masak dengan perangai aku macam mane sedangkan aku tak masak lagi dengan perangai kau tapi tu bukan alasan nye kan ? perlu ke kau buad aku macam nyh sedang kan aku tak pernah pun buad kat kau macam nyh ! mungkin aku terlalu lancang ketika berkata2 tapi tu bukan lah niat aku sebenar nye. aku bace setiap details yang ade kat handphone kau tu semalam, dan perlu ke kau layan semue betine tu ! bapak mesre kau layan depe kan ? dengan aku tak ade plak kau nak mesre bagai ! aku pon tak pernah layan kawan2 laki aku semesre tu kau tau tak ! haih aku mintak maaf if ape yang aku kate kan nyh mengguris hati dan perasaan kau or maybe membuatkan kau marah dengan aku. honestly aku mintak maaf sangat. tapi sikap dan perangai kau yang membuad kan aku marah membara2 kau tahu tak ! bie, saye mintak maaf..........saye cume nak kan perhatian dari awak. tak lebih dan tak kurang ! itu sahaje.
anda lebih comel jika anda tekan button like

No comments:

Post a Comment