pelik

err as you guys know my problem right..mesti korang tertanye2 kan kenape aku BERIE nak tulis entry nyh kan ? ok aku pon tak tahu kenape aku boleh terdorong ke arah ny untuk menulis entry kali ini *ayat skema jap.. ok cite dy mcm nyh.hari tu, 060211 jam 2300, aku dapat text and i thought its from nini so dgn malas nye aku pon bukak sebab aku tengah busy salin essay time tu.. so bile aku bukak text tu tengok2 dari a**** ! aku pon terkejut gile babes ah sebab dy tetibe jeh text aku.. dan tetibe jeh jantung aku dupdapdupdap laju sangat dho..aku pon layan lah dy mcm biase tapi dalam hati dan benak aku memang masih tertanye2 lagi kenape tetibe jeh dy text aku..tapi bile aku fikir balik, aku malas nak amek pusing..maybe dy saje jeh tak tau nak text-ing dgn sape so dy text lah aku kan ? so aku tak nak fikir sangat sebab takut nanti hilang lagi concentration aku nak study.. ape pon, thax awak sebab awak masih ingat lagi kat saye..saye betul2 hargai..saye terharu sangat2 awak..terime kasih..dan satu je saye nak awak tahu yang saye tetap sayang dan cinta kan awak sampai bile2..<3
anda lebih comel jika anda tekan button like

No comments:

Post a Comment