sawan

aku punye lah banyak shawl tapi kureng siked care nak pakai nye..setakat yang macam biase tu boleh ah...tapi yang ber-style2 nyh aku kureng siked so terbiar ah shawl tu..habis penuh hanger tu dan mak aku dan opah aku dan makcik2 aku dok biseng sebab bia kan shawl2 tu tergantung dan terbiar begitu sahaje..mereka memberi cadangan agar aku memberikan shawl tersebut kepade org lain ! OMG ! senang2 jeh nak bagi kat org lain..ewah2..HAHAHA... so aku pon berusaha memakai shawl mengikut trend semase.. and i'm done it okeh baby ! hahaa... aku belajar kat you tube jeh..terime kasih lah ea..ahah.. dan sedikit tips yang d beri oleh aini.. terime kasih peah pendek ! HAHAHA...
anda lebih comel jika anda tekan button like

No comments:

Post a Comment