happy birthday to me ^^,

hye..sorry lame tak update..biasalah busy exam lah katakan..haha..actually nak sembang pasal birthday aku last week..tak ade lah happening sangat macam birthday orang lain kan
..* memang tak happening pon..haha(!)
err okeh..malam tu tepat pukul 00:00 , tetibe ade text masuk . aku ingat kan sape lah text malam-malam macam nyh kan kacau aku bace buku * berie bace buku tapi ape pon tak masuk otak..haha. rupe-rupenye member aku text wish birthday kat aku,,.. seriously aku lupe time tu dah 19th may dan it's my birthday..haha okey aku tak tipu yang aku betul-betul lupe birthday aku..lepas je azrean text wish, aku pon bls ah thx kwn. kami text ade ah dalm 5text cam tu terus aku tak balas dah . then masuk lagi text dari arina n anwar ..wish bday may God bless me and blablabla..okeyh lepas je aku balas text mereka aku tak tau nape aku tetibe jeh menangis . honestly aku sedih sangat malam tu.. aku pun tutup buku bajet nak tido ah . tetibe phone aku nyanyi lagu can't stand it tau..haha lagu tak nak kalah tu.. aku pun bukak ah.. tengok-tengok dari buah hati pengarang jantung aku tu..haih mesti lah abang A
okeyh ha dy abang A . aku ingat kan dy nak tanye tengah buad ape ke kan.. skali buka-buka tex dy macam nyh '' hapy befday sweety '' hahaha ..tekejut aku tau.. seriously i didn't expect that he'll wish a birthday to me okey.. memang aku tak expect ah cite nye sebab dy tak pernah wish kat aku pon selame 6thn kami couple, this first time -dy wish kat aku.. then malam tadi aku call lah adk angkat aku nyh si aini .. sembang punye sembang dy tetibe cakap '' ceyceycey B awak wish kat awak tau...hahahaha '' aku pon cakap.'' lah memang ah..kan akak yang bagi tau kat kamu yang B wish akak last nite '' . then aini cakap '' eyh bukan lah akak, B wish kat wall akak lah..'' aku pon tekejut..* bajet tekejut padahal dalam hati dok melompat tekinje-kinje.hahah..okey sampai sin jeh entry birhday,,..bye lap you...
May 19 at 8:39pm · · · See Friendship

anda lebih comel jika anda tekan button like

No comments:

Post a Comment