broken heart

*sorry entry kali nyh aku terpakse emo sikit...kepade awak..sorry lah ea memang entry nyh khas untuk awak pon..
dah lame kite kenal kan ? dan dah lame jugak kite berkasih menyulam hati budi masing-masing.
macam-macam perangai awak dah tunjuk kat saye.
saye pon dah macam-macam perangai tunjuk kat awak.
tapi semua tu tak menjadi penghalang antara hubungan kita kan ?
tapi entah kenape perangai awak makin lame makin berubah
dan saye dah tak kenal lagi siape diri awak sekarang ny
awak makin jauh dari saye.
setiap detik setiap saat setiap minit setiap jam setiap hari setiap bulan setiap tahun
saye tunggu awak berubah kembali pada awak yang asl sepertimana awak yang saya kenal dahulu..
tapi saya tak pasti adakah semua penantian saya ini akan terbalas ? adakah ianya berbaloi ?
hanya Allah yang tahu segala nya..
awak tahu tak yang saya tak pernah berhenti menyayangi dan mencintai awak ?
yeah ! walaupun pelbagai cara awak lakukan untuk membuat saya benci pada awak ?
tapi awak tahu tak yang saya langsung tak pernah membenci awak walau sedetik sekali pun..
awak nak tahu tak ? kawan-kawan saya benci kan perangai awak yang HIPOKRIT tu ?
awak ..
hina sangat ke saya nyh di mata awak ?
benci sangat ke awak pada saya selama nyh ?
sampai whole family awak boleh tahu pasal kita selama nyh ?
awak rasa awak bagus sangat ke jaja cerita pasal kita ?
tak malu ke awak ?
honestly saya malu awak tahu tak ?
tak tahu kan ?
okey let me tell you something...
you must remember that what ever you do in this world you will get the punishment !
memang saya mengaku yang saya pun tak lah sebaik mana jahil jugak kadang-kadang tu..
buad jugak dosa kecik dosa besar
tu memang dah adat manusia lah kan.
hanya RASUL dan ALLAH je yang perfect in this world but i'm just human being..
just like YOU !
awak tau tak saya habis hati dengan awak ?
saya sie-sie kan hidup saya dengan mencintai dan menyayangi awak ?
tapi saya tak pernah menyesal..apatah lagi mengeluh..
awak tahu sebab ape tak ?
oh saya lupa ..
lupa yang awak dah tak ambil berat pasal saya lagi dah.
sebab saya SAYANG DAN CINTA awak sangat-sangat
tapi awak langsung tak ambil pusing semua tu..
oh ealah awak kan HANDSOME , KACAK , TOUGH , COMEL kan ?
tak layak untuk saya..
awak ,
saya tak pernah ambil hati dengan apa yang awak dah laku kan selama nyh..
tapi awak , hati saya betul-betul hancur musnah kali nyh awak
awak dah robek hati saya..
hati saya terluka dalam sangat awak..
awak , mungkin betul awak tak di takdirkan untuk saya
mungkin awak tak di ciptakan untuk saya
mungkin saya bukan dicipta dari tulang rusuk awak..
saya redha awak..
saya cuba ikhlas kan hati saya untuk menerima pemergian awak..
walau pun hakikat nya susah sangat untuk saya terima..
awak thank you sebab hadir dalam diri saya selama ini.
thank you sebab izin kan saya bahagia kan awak walau pun tak lama..
thank you sebab sudi pinjam kan telinga awak masa saya sedih
thank you sebab sudi pinjam kan bahu awak tatkala saya menangis..
thank you sebab bahagia kan saya..
awak....
saya akan simpan kenangan kita dalam hati saya selama nya...
saya doa kan yang terbaik untuk awak..
saya tetap sayang dan cinta awak sampai bila-bila..
saya akan perhatikan awak dari jauh je awak...
semoga awak berbahagia dengan pilihan hati awak yang baru...
SELAMAT TINGGAL CINTA HATI KU..:'(

anda lebih comel jika anda tekan button like

No comments:

Post a Comment