SPM

SPM
err tak sabar rasenye nak masuk dewan . heww ==' . cuak weyh . tapi rilex cool . cuti seminggu . dah plan nak study . tapi bile pegang je buku mesti terlelap . especially subject SEJARAH . mane tak nye ayat dy pergh ! memang pendek . =.= .
15 days to go . but i still tak habis study lagi . dok rilex-rilex lagi . siap boley ikot family pergi shopping bagai . haha tapi jangan ingat dalam happy tu aku tak study okey . dalam diam duduk dalam bilik sesorang aku bukak segale nota yang ade #tapi yang pasti bukan sejarah lagi dah . HAHAHA . tapi still takut weyh . tak tipu ..
#nah saje nak bagi link jadual SPM tahun nyh . kbai. jumpe lagi nanti di lain coretan .

anda lebih comel jika anda tekan button like

No comments:

Post a Comment